Våra tjänster

Från implementering till agil projektledning

- 4front kan CRM-system och Salesforce-miljöer

Smidig implementering och smart konfigurering är det första steget mot en effektivare arbetsplats och en lyckad affärsprocess. 4front har inte bara spetskompetens inom alla typer av IT-system och processer - vi är också en Salesforce-partner med Salesforce-certifieriade systemutvecklare som jobbar agilt och coachar scrum masters.

Läs gärna mer om våra tjänster här nedan eller kontakta oss så berättar vi mer om våra konsulter och tjänster!

Implementering

Smidig implementering av CRM-system och Salesforce

4front har stor vana av implementering för medelstora och stora företag, både inom Sverige, i Danmark och globalt. Implementeringen är första steget när du ska få igång ditt CRM-system - så det är viktigt att du anlitar en erfaren konsult med agila projektledare och Salesforce-expertis.

Våra Salesforce-certifierade konsulter inom CRM, marketing automation, utveckling och systemintegration levererar alla typer av IT-lösningar - och ser till att göra övergången så snabb och enkel som möjligt inför nästa steg i processen: konfigureringen. 

Konfigurering

4front konfigurerar Salesforce snabbt och effektivt

För att implementeringen av Salesforce ska gå så snabbt och smidigt som möjligt för just ert företags specifika processer och verktyg är det viktigt att konfigureringen går rätt till.

4front har bred erfarenhet av Salesforce-konfigurering av en rad större och mindre organisationer och gör konfigureringen smidig och anpassad efter era projekt och system. Våra konsulter kan också hjälpa till med löpande konfigurationsarbete eller arbeta i projekt både före och efter konfigureringen.

Utveckling

Salesforce-certiferade utvecklare och vassa IT-tekniker

4fronts utvecklare och vassa IT-tekniker hjälper dig att uppnå de resultat du vill ha på smidigast tänkbara sätt – och som Salesforce-partner kan vi garantera konsulter med kunskaper från det allra senaste inom Salesforce-plattformen. Våra utvecklare är dessutom coachade i scrum-metodik för att projekten ska genomföras så effektivt som möjligt med största möjliga fokus på kundnytta.

Med Salesforce molntjänster kan du skapa anpassad logik och anpassade applikationer – och erbjuda dina kunder helt nya möjligheter. Läs mer om Salesforce under fliken Varför Salesforce & Salesforce-applikationer eller kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra utvecklare och deras specifika kompetenser. 

Support

4front - extra resurs och intern support när du behöver det

De flesta företag behöver periodvis extra hjälp med intern support av sina processer. 4front har flexibla konsulter och arbetar hos dig eller hos oss, med allt från projektledning och systemadministration till vanliga supportärenden eller avancerad dataåtkomst och back-end. Vi har fina referenser och nöjda kunder – både i Sverige och globalt.

Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra för just ditt företag!


Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om våra konsulter och tjänster!

Kontakta oss